Joventut

L’Àrea de Joventut treballa per orientar, oferir recursos i serveis als i les joves partint de la diagnosi de la realitat juvenil del municipi recollida en el Pla Local de Joventut (2018-2021) i revisada anualment.

Objectius

. Facilitar als i les joves l'accés als diversos serveis i recursos en matèria de joventut (activitats, orientació acadèmica, salut, ocupació, etc.).
. Promoure l'augment dels hàbits i conductes saludables entres els joves.
. Millorar els equipaments juvenils i els seus recursos.
. Apostar per estratègies que posin accent a la participació jove com a fil conductor de creixement o avenç cap a una societat inclusiva i amb dret a decidir.
. Garantir la igualtat d'oportunitats, reduir les desigualtats socials i fomentar la implicació social.
. Informar i millorar la comunicació amb els i les joves utilitzant nous canals comunicatius més eficaços i eficients.

Notícies

  • 3 de juliol de 2020 En marxa els casals d'estiu municipals Casal

    Ja han arrencat els Casals d'Estiu i tothom ha superat amb èxit la primera setmana gaudint d'un programa d'activitats variat adaptat a la seva edat i al gust de tots i totes.

  • 1 de juliol de 2020 Represa de l'activitat al Biblioaccés Represa Biblioaccés

    Avui s'ha reprès l'activitat al Biblioaccés. Per accedir a l'espai cal fer ús de la mascareta i respectar la distància d'1,5 metres.

  • 18 de juny de 2020 Activitat esportiva a les Masies de Voltregà Activitat esportiva

    A poc a poc anem avançant cap a la desescalada i reprenem l'activitat esportiva del municipi. El 8 de juny vam obrir les pistes de pàdel, el 15 de juny el camp de futbol, avui la piscina municipal i aviat s'obriran la resta d'equipaments.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 11:45