Joventut

L’Àrea de Joventut treballa per orientar, oferir recursos i serveis als i les joves partint de la diagnosi de la realitat juvenil del municipi recollida en el Pla Local de Joventut (2018-2021) i revisada anualment.

Objectius

. Facilitar als i les joves l'accés als diversos serveis i recursos en matèria de joventut (activitats, orientació acadèmica, salut, ocupació, etc.).
. Promoure l'augment dels hàbits i conductes saludables entres els joves.
. Millorar els equipaments juvenils i els seus recursos.
. Apostar per estratègies que posin accent a la participació jove com a fil conductor de creixement o avenç cap a una societat inclusiva i amb dret a decidir.
. Garantir la igualtat d'oportunitats, reduir les desigualtats socials i fomentar la implicació social.
. Informar i millorar la comunicació amb els i les joves utilitzant nous canals comunicatius més eficaços i eficients.

Notícies

  • 23 de novembre de 2020 Activitats i tallers d'igualtat per a joves Joventut igualtat

    L'Àrea de Joventut en coordinació amb la d'Igualtat i l'institut Voltreganès han organitzat per aquest trimestre 3 activitats per a joves del municipi.

  • 20 de novembre de 2020 Dia Universal dels Drets dels Infants Drets infants

    Avui és el dia Universal dels Drets dels Infants i a les Masies de Voltregà ho hem celebrat amb dos espectacles de Pallassos Sense Fronteres i la companyia Mortelo & Manzani a l'INS Voltreganès, i el manifest que han llegit els regidors i regidores del Consistori Infantil.

  • 18 de novembre de 2020 Cartells reivindicatius Dia Internacional contra la violència de gènere 25N Cartells reivindicatius

    El pròxim 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra la violència de gènere. ✊💜 Suma't a aquesta lluita i participa fent un cartell reivindicatiu!

Darrera actualització: 05.11.2019 | 11:45